Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçenin ünlü üzümünün tanıtımına adanan "17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" renkli etkinliklerle başladı. Kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başlayan festival, vatandaşların yoğun katılımıyla kutlanıyor.

Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler

İstasyon Meydanı'ndan başlayarak çarşı merkezine kadar uzanan kortej yürüyüşü, bando takımı eşliğinde yapıldı. Yürüyüşe Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Festivalin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, üzümün Saruhanlı'nın sembolü olduğunu vurgulayarak, ilçenin ekonomisindeki önemine dikkat çekti. Törenin ardından halk oyunları gösterisi sergilendi ve düzenlenen kuru üzüm yarışmasında dereceye giren çiftçilere ödüller verildi.

Hangi Sanatçılar Konser Verecek?

Festival kapsamında hediyelik eşya stantları açılırken, protokol üyeleri alışveriş yaptı. Ayrıca, 20-22 Eylül tarihleri arasında Bilal Sonses, Ece Mumay ve Sefo’nun sahne alacağı konserlerle etkinlikler devam edecek.

Muhabir: Özkan ÇELİK