Turgutlu Irlamaz Parkı'nda bulunan umumi tuvaletler, sosyal medyada bir kullanıcı tarafından temiz olmamaları nedeniyle eleştirildi. Kullanıcı tuvaletlerin fotoğraflarını paylaşarak, paralı hale getirilmesi ve görevli bulundurulması gerektiğini belirtti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, gelen şikayeti dikkate alarak gerekli birimlere iletti. Vatandaşlar, parkın temiz ve sağlıklı bir ortam sunması için belediyeden hızlı ve etkili bir çözüm bekliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni İş İlanları! Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni İş İlanları!

SOSYAL MEDYA KULLANICISININ ŞİKAYETİ

Bir sosyal medya kullanıcısı, Turgutlu Irlamaz Parkı'nda bulunan umumi tuvaletlerin durumunu şu sözlerle eleştirdi:

"Turgutlu Irlamaz Parkı'nda bulunan umumi WC'ler, halka layık görülen WC'ler bunlar mı? Paralı olsa ve görevli bulunsa hem temiz olur, hem belediyeye gelir olur. İnsan sağlığına zararlı olan Irlamaz Parkı'nda bulunan WC'lerdir. Turgutlu Belediyesi'ni çalışmamasından ve halkın sağlığıyla oynamasından dolayı kutluyorum. Böylesine güzel bir parka yakışmayan görüntüler..."

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN CEVABI

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden gelen bu şikayete yanıt vererek değerlendirmeye alındığını bilrdirdi. Belediyenin cevabı şöyle oldu:

"Sayın Canan V., öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz alınmış ve ilgili hizmet birimimize iletilmiştir. Başvuru sürecinizi, cozmer.manisa.bel.tr adresinden 1491778-599655 başvuru numarası ile sorgulayabilirsiniz. Sevgi ve saygılarımızla."

 

Kaynak: Manisa Kulis Haber