Vestel, Avrupa pazarındaki büyüme stratejisi kapsamında önemli bir adım atarak Almanya’nın başkenti Berlin'de ilk 'Vestel Express' mağazasını açtı.

Vestel CEO'su Ergün Güler, Türkiye’de elde ettikleri çoklu kanal (omnichannel) başarılarını Almanya’ya taşıdıklarını ve Avrupa’daki ilk online mağazanın da hizmete girdiğini duyurdu.

Vestel, Almanya’nın en işlek caddelerinden Friedrichstraße'de açtığı 'Vestel Express' mağazasıyla Avrupa pazarına güçlü bir giriş yaptı.

A W284587 04

Müşteri Memnuniyetini Üst Düzeye Çıkardık

Vestel CEO’su Ergün Güler, “Türkiye’de başarılı olan çoklu kanal deneyimini Almanya’ya taşıyoruz. Vestel Express konsepti ile alışverişi dijital deneyimle birleştirerek müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkardık" dedi.

Kurdeleyi Ahmet Nazif Zorlu Kesti

Berlin'deki mağazanın açılış kurdelesini Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Başkanı Ahmet Nazif Zorlu kesti.  Mağaza açılışı sırasında Açılış törenine Türkiye'nin Zorlu Holding’in üst düzey yöneticileri hazır bulundu. 

Dev firmadan kötü haber… İflas başvurusu yaptı! Dev firmadan kötü haber… İflas başvurusu yaptı!

Any Conv.com Nazif Zorlu

Alman Tüketiciler Ürünlere Bir Tıkla Erişebilecek

Vestel, Berlin'deki mağaza açılışının yanı sıra, Avrupa’daki ilk online mağazası vestel.com/de’yi de Eylül ayında faaliyete geçirdi. Güler, Alman tüketicilerin artık Vestel’in ileri teknoloji ürünlerine yalnızca bir tıkla erişebileceğini vurguladı. Ayrıca, ücretsiz nakliye, ek garanti ve 90 gün iade gibi satış sonrası hizmetlerle Vestel'in Almanya pazarında fark yaratmayı hedeflediğini belirtti.

Tasarım ve Teknoloji Bir Arada

Vestel, Berlin'deki yeni mağazası ve Almanya’da faaliyete geçen online platformu ile Avrupa pazarında güçlü bir konum elde etmeyi hedefliyor. Şirket, tasarım ve teknolojiyi birleştirerek Alman tüketicilere farklı bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Almanya’dan başlayan bu atılımın tüm Avrupa’ya yayılması ve ardından diğer coğrafyalara taşınması planlanıyor.

Kaynak: İHA