Manisa’da 15 yıldır vinç operatörü olarak çalışan Doğan Çoban (31) gelin alma merasimi için, kullandığı vinci gelin arabası yaptı.

Gelini vince bindiren damat vinçle beraber konvoy turu attı. Daha sonra Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kıyılan nikah ile ömür boyu mutluluğa imza attı. 

Manisa’da Gaziler Günü kutlandı... Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü! Manisa’da Gaziler Günü kutlandı... Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü!

HAYAT ARKADAŞINI NİKAH MASASINA VİNÇLE GÖTÜRDÜ

Normal bir gelin alma merasiminden farklı olsun diye gelini vinçle almak istediğini kaydeden damat Doğan Çoban;

“Gündelik hayattan farklı bir değişiklik olsun diye böyle bir şey düşündüm. Güzel olduğuna inanıyorum. İnşallah bizim de sonumuz güzel olur. Eşimle mutlu oluruz. 15 yıldır bu işteyim” dedi.

Nasıl tanıştıklarından bahseden Doğan Çoban, “Tanışmamız bir arkadaşımız sayesinde oldu. Arkadaş olarak önce beraber bir başlangıcımız oldu.

Sonra ilerleyen zaman içerisinde birbirimize güvenimizi, saygımızı, sevgimizi vererek böyle bir yola karar verdik. Allah sonunu mutlu etsin. Bütün bu niyetle düşünen arkadaşlar mesut mutlu olsun.”

“SÜRPRİZLERLE DOLU NİKAH MASASINA SÜRPRİZLİ ŞEKİLDE OTURUYORUM”

Gelin Funda Akar şaşırdığını dile getirerek;

“Bundan haberim yoktu. Hayat arkadaşım Doğan sürprizlerle dolu bir kişiliğe sahip. Nikah masasına sürprizli şekilde oturuyorum şu anda da öyle iyi ki hayatımda. Sonsuza kadar mutlu oluruz inşallah” dedi.

Funda - Doğan Çoban çiftinin nikahını Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısında kıyıldı. Nikah memuru Yunus Kafalı’nın kıydığı nikahta çiftlerin şahitliğini ise Ayşe Yavuzcan ve Kenan Girgin üstlendi.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL