Kısa sürede 55 kilo verdi: Sabahları sofrasında hep bunlar var Kısa sürede 55 kilo verdi: Sabahları sofrasında hep bunlar var

Yalan dizisinin son bölümü, özellikle Hülya'nın olay yaratan sahnesiyle dikkat çekti. Yönetmen Hakan İnan'ın yönettiği dizinin 21. bölümünde, Hülya'nın Yusuf ve Berrin'i yatakta yakalaması sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar ve diğer ünlü oyuncuların yer aldığı bu bölüm, izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Hülya, Yusuf ve Berrin'i Yatakta Bastı!

Hülya, Hazal ve Yusuf arasındaki ilişkiyi araştırmak amacıyla Yusuf'un evinde dedektif gibi iz sürerken, karşılaştığı manzara onu derinden sarstı. Sosyal medya platformlarında izleyiciler, "Hülya'nın bir Yusuf'la Berrin'i basması eksikti, o da oldu" ve "Gerçekten o sevişme sahnesini izlememize gerek var mıydı?" gibi yorumlarla olay anına tepki gösterdi. Bu sahne, izleyicilerin üzerinde uzun süre konuşacağı bir konu haline geldi.

Duru'nun Anneleriyle Hesaplaşması

Dizinin diğer yan hikayelerinde ise, Duru annesinin gerçek kimliğini öğrenip onun peşine düşüyor. Bu süreçte, Duru annesi Berrin ile yüzleşmeye karar veriyor. Melike, Duru'ya destek olarak bu hesaplaşmanın gerçekleşmesine zemin hazırlıyor. Bu durum, anne-kızın bir araya gelmesine olanak tanırken, Berrin'in Yusuf'a karşı ses kaydı oyunu oynaması, aralarındaki gerilimi bir nebze olsun hafifletiyor.

Kaynak: Haber Merkezi