Güldür Güldür Show'un popüler karakterlerinden biri olan Rüştü Onur Atilla, son dönemde kilo vermesi ve Sinem Ayyıldız ile olan boşanmasıyla gündemde. 'İbrahim' karakteriyle tanınan Atilla, 2014 yılında evlendiği Sinem Ayyıldız'dan 10 Haziran 2024 tarihinde dostane bir şekilde ayrıldığını açıkladı.

Manisa siyasetini ve iş dünyasını buluşturan sünnet düğünü! Manisa siyasetini ve iş dünyasını buluşturan sünnet düğünü!

Ünlü oyuncu, "2014'te hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile olan evliliğimiz dostane bir şekilde sona erdi. Mesleğimin gereği olarak kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hissettim. Herkesin mutlu olmasını ve çocuklarımızın sevgi dolu bir ortamda büyümesini temenni ediyorum" ifadeleriyle boşanma haberini duyurdu.

Boşanma haberinin ardından, Rüştü Onur Atilla ve şarkıcı Nez'in birbirlerine sarılı oldukları fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Nez, yeni ilişkisini "İyi ki" notu ve bir kalp emojisi ile paylaşırken, Rüştü Onur Atilla da Nez ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak ilişkilerini kamuoyuna ilan etti.

Rüştü Onur Atilla Kimdir?

Rüştü Onur Atilla, 18 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul'da doğmuş, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Anadolu Üniversitesi ve PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Atilla, 2001 yılından itibaren çeşitli tiyatrolarda görev almış ve birçok dizi ve sinema yapımında rol almıştır. Güldür Güldür Show'da 'İbrahim' karakteriyle tanınan Atilla, Sinem Ayyıldız ile 2014 yılında evlenmiş ve bu evlilikten Kemal ve Uygar isimli iki oğlu olmuştur. Çift, 10 Haziran 2024 tarihinde boşanmıştır.

Nez Kimdir?

Nez, sahne adını kullanan Nezihe Kalkan, 15 Mart 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. "Sakın Ha" adlı şarkısıyla 2000'lerde popülerlik kazanan Nez, Turkish Delight, Sakın Ha ve Her Şey Boş gibi şarkıları ve kliplerindeki danslarıyla tanınmıştır. Müzik kariyerine vokalist olarak başlayan Nez, daha sonra solo albümler çıkarmış ve çeşitli televizyon projelerinde yer almıştır. Nez, Rüştü Onur Atilla ile yeni bir ilişkiye başlamış ve bu ilişkiyi sosyal medya üzerinden duyurmuştur.

 

Kaynak: Haber Merkezi