AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "Padişah bozuntusu" sözlerine tepki göstererek, "Faşizmin argümanlarına, cehaletin siyasetçi görünümlü payandalarına ve kaos simsarlarına karşı demokrasinin gücüyle mücadele etmeyi sürdüreceğiz." dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa’ya geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa’ya geliyor

Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkanı Erkan Baş’ın, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesindeki eski Pazar Yeri’nde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Padişah bozuntusu” sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’ndan yanıt geldi.

“Cumhurbaşkanımızı hedef alan iddia ve iftiraları, bu sabıkalı zihniyetin millet iradesini tehdit edecek kadar pervasızlaştığını göstermiştir” diyen AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Fikir üretme noktasında aciz kalanlar, konu; siyaset sahnesinde haramilik, Gazi Meclis’te eşkıyalık, sokakta sahtekarlık yapmak olduğunda meydanı kimseye bırakmamaktadır. Siyasi iklimi nezaketten uzaklaştıran, ayrışmadan motive olan, her platformu gerilimi tırmandırmak için bir araç olarak kullanan bu zehirli dil; bizim için yok hükmündedir! Siyasi tarihimizde pek çok emsali olan bu kirli dil daima kullanana zarar vermiştir. Türk siyasetini felç etmekten başka amacı olmayan bu zehrin panzehiri ise aziz milletimizle kurduğumuz birlik ve beraberlik ruhudur.”

“KAOS SİMSARLARINA KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kaos simsarlarına karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Yenişehirlioğlu, “Faşizmin argümanlarına, cehaletin siyasetçi görünümlü payandalarına ve kaos simsarlarına karşı demokrasinin gücüyle mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Son olarak, ömrünü milletine hizmete adamış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a aklınca aba altından sopa göstermek kimsenin haddi değildir, olamaz. Sahte barış, hak ve eşitlik çağrılarıyla etrafa edep dersi vermeye çalışanları, evvela kendi kapılarının önünü süpürmeye; görevlerinin ciddiyetini hatırlayarak hudutlarını öğrenmeye davet ediyoruz” dedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK