Ankara'nın Altındağ ilçesinde, eski eşinin kocasını hedef alan bir saldırı yaşandı. İddialara göre, eski eşinin evine gizlice gelen bir şahıs, ağaç dallarının altına saklanarak R.İ.'nin evden çıkmasını bekledi. Evden çıkan R.İ.'ye pompalı tüfekle ateş eden saldırgan, onu kalçasından vurarak olay yerinden kaçtı. Yaralı R.İ., olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Dilan Çıtak Kendini Böyle Savundu: "Asla Utanmıyorum" Dilan Çıtak Kendini Böyle Savundu: "Asla Utanmıyorum"


 

“Kocamı Vurdular” Diye Bağırdı: Dalların Altında Saklanmış

Ses duyunca köpeklere ateş edildiğini zannederek evden çıktığını söyleyen anne Güllüşah İ., “Gelinimin sesini duyup çıktım. 'Kocamı vurdular' diye bağırıyordu. Silah sesi duyunca köpekleri vurdular sandım başta. Gelinin sesini duyunca çıktım. Bir baktım oğlumla gelinim yerde. Battaniye ve yastık getirdim yere yatırdılar yüzüstü. Baldırı parçalanmıştı, rengi sararmıştı. Sadece adamın kaçışını gördüm. Dalların altında saklanmış. Gelinimin eski kocasıydı. Rahat vermiyordu. Bir defa daha yaralama olayı oldu, karakolluk oldular” diye konuştu.

“Geldiğimde Bir Kişi Yerde Yatıyordu, Bir Kişi De Koşarak Kaçıyordu”

Olay anında mahalledeki berberde oturan ve silah seslerinin ardından olay yerine gelen Fırat R. ise, “Bağrışma duydum. Okuldan çıkan öğrencilerin sesleridir dedim ama daha sonra silah sesi duydum. Silah sesinin geldiği yere doğru koşmaya başladım. Geldiğimde bir kişi yerde yatıyordu, bir kişi de koşarak kaçıyordu. Yaralanan kişinin yanına gittim. Üst kalça kısmından yaralı olduğunu gördüm. Daha sonra ambulansı ve polisi aradık” şeklinde konuştu.

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


 

Kaynak: İHA