İflas eden şirketler arasına bir yenisi daha eklendi. Almanya'nın Achern şehrinde faaliyet gösteren ünlü sigara markası TMCC, iflas başvurusunda bulunarak Offenburg bölge mahkemesine müracaat etti. Şirket, iflas sürecini başlattı ve yeniden yapılandırma ihtimali üzerine çalışmalar yapıyor. İflastan kurtulma şansını değerlendirmek üzere yürütülen bu çalışmaların sonuçları merakla bekleniyor

Geçici iflas yöneticisi, firmanın mevcut faaliyetlerinin devam edeceğini ve 40’tan fazla çalışanın işlerinin güvende olduğunu belirtti. Çalışanların maaşları, Federal Çalışma Ajansı tarafından sağlanan iflas yardımıyla Ekim ayına kadar güvence altına alındı.

Manisa’nın 18 Eylül 2024 hava durumu raporu: Bulutlu bir havaya merhaba! Manisa’nın 18 Eylül 2024 hava durumu raporu: Bulutlu bir havaya merhaba!

ÜRETİM KAYBI VE TÜKETİMDEKİ AZALMA ETKİLİ OLDU

TMCC'nin iflasına, bir makinedeki arıza nedeniyle yaşanan üretim kaybı ve tütün tüketimindeki azalma gibi çeşitli nedenler yol açtı. Şirket, bu zorlukları aşmak ve finansal istikrarı yeniden sağlamak için yapılandırma çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Manisa Kulis Haber