Esra Erol'un programında “tek suçum güzel olmak" demişti... Son hali görenleri şaşırttı Esra Erol'un programında “tek suçum güzel olmak" demişti... Son hali görenleri şaşırttı

Yunusemre Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Semih Balaban'ın seçim sürecinde "Hiçbir emekçiyi ekmeğinden etmeyeceğiz" sözüne rağmen 1 Nisan tarihinden itibaren toplam 190'nın üzerinde işçinin iş akdini hukuksuz bir şekilde feshetmesi vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Tepki çeken işten çıkarmalar sonucunda mağdur olan işçiler AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ile bir araya geldi.

Yunusemre AK Parti Grup Başkanvekili Berk Mersinli'nin de katıldığı toplantıda işten çıkarılan işçiler belediyede yapılan kıyımın altında kişisel ve siyasi hırslar yattığını dile getirdiler.

CHP'li yöneticilerin belediye yönetimini devraldığı ilk günden bu yana siyasi kin güttüklerini ifade eden işçiler, işten çıkarıldıkları güne kadar hem belediye başkanı hem de belediye başkan yardımcıları tarafından mobbinge uğradıklarını ifade ettiler.

“Desteklerimiz Sizinle”

Söz alan tüm işçileri tek tek dinleyen Başkan Durmaz "Milletvekillerimiz ile birlikte il başkanlığımız ve ilçe başkanlığımız olarak tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. Haklarınızın aranması noktasında tüm desteklerimiz sizinle.

Sendika ile de dirsek teması içerisindeyiz. Bir taraftan mahkeme yoluyla haklarınızı aramak için sizlerle beraber olurken diğer yandan da haklı davanızı kamuoyuna duyurmak için yardımcı olacağız. Anayasanın ve kanunların bizlere tanıdığı tüm hakları kullanacağız." dedi.

Önümüzdeki günlerde tekrar buluşmak için sözleşen işçiler ve Başkan Durmaz bu süreç içerisinde izleyecekleri yolun haritasını belirlemek üzerine anlaştılar.

Kaynak: Haber Merkezi