Akbank, vatandaşları sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Akbank Mobil üzerinden alınacak özel kampanya kodu ile TikTak uygulamasında 650 TL hediye puan kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanya, 10 Ekim 2024 - 31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya Detayları

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, TikTak uygulamasını App Store veya Google Play’den indirerek, ilk kiralamalarını yapabilecekler. İlk kiralamayı başlatırken, provizyon ekranında kampanya kodunu yazdıktan sonra “uygula” butonuna basarak 650 TL değerinde hediye puandan faydalanabilirler.

Kampanya, sadece TikTak ile yapılan ilk kiralamalar için geçerli olup, İstanbul hizmet bölgesi sınırları içerisinde gerçekleştirilmelidir. Kiralama işlemleri en az 30 dakika ve üzeri olmalıdır. Kampanya, dakikalık ve günlük kiralamalarda geçerli olup, saatlik paketler ve TikTak Neo Paketi ile yapılan kiralamalarda geçerli değildir.

Ünlü Türk devinden ‘Dubai’ kararı! Ünlü Türk devinden ‘Dubai’ kararı!

Kodlar Kişiye Özel ve Tek Kullanımlık

Kazanılan puanlar, ilk kiralamadan sonra otomatik olarak puan hesabına yüklenecek ve bu puanlar başkasına devredilemeyecek, nakde çevrilemeyecek veya başka ürün ya da hizmet alımında kullanılamayacaktır. Kodlar kişiye özel ve tek kullanımlık olup, her Akbanklı bir kez kampanyadan faydalanabilir. Ayrıca, kampanya diğer puan veya indirim kampanyaları ile birleştirilemez.

31 Aralık’ta Sona Erecek

Kampanyanın geçerlilik süresi 31 Aralık 2024 saat 23.59'da sona erecek. Akbank ve TikTak, kampanyayı durdurma ve şartlarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak için acele edin!

Kaynak: Haber Merkezi