Manisa’daki 21 milyon yıllık fosil ormanı ziyarete açılacak! Manisa’daki 21 milyon yıllık fosil ormanı ziyarete açılacak!

Yeniden Refah Partisi Manisa teşkilatı,  Anadolu Buluşmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nureddin Gül’ü Manisa’da ağırladı.  

Toplantı, Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Ardından, Gül ve beraberindekiler esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında, partinin çalışmalarına katılım gösteren vatandaşların üye kayıtları alındı. Manisalıların samimi ilgisi ve sıcak karşılaması, partililere moral kaynağı oldu.

Yeniden Refah Partisi Manisa teşkilatı, bu anlamlı buluşmada yanlarında olan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, desteklerinin kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Katılımcılar arasında Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, yardımcıları Cafer Azaklı ve Aytaç Keser, Manisa İl Başkanı M. Serhat Orhan, Şehzadeler İlçe Başkanı Akın Atçı ve Yunusemre İlçe Başkanı Faruk Durmaz yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi