AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve il yöneticilerinden oluşan ekip bölgede yaraların bir an evvel sarılması adına çalışmalar başlattı.

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

Yangının ilk çıktığı günden itibaren sahada olan Salih Hızlı, vatandaşlarla birebir ilgilenerek devlet ve millet iş birliğiyle yangının izlerinin en kısa sürede silineceğini ifade etti. Hızlı, “Yangının izlerini en kısa sürede sileceğiz. Devlet ve millet olarak el birliğiyle bu felaketin üstesinden geleceğiz” dedi.

Bölgedeki ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Hızlı, “Yaşanan acının tarifi yok. Gördes'te başlayan ve Salihli'ye kadar yayılan yangında tüm mahallelerimizi ziyaret ettik. Devletimiz, vatandaşımızın yanında ve her bir vatandaşımızın mağdur olmaması için titizlikle çalışıyoruz. Bakanlıklarımız, Valimiz, AFAD ekibimiz, Orman ve Tarım İl Müdürlükleri ilk günden beri sahadalar ve vatandaşlarımızla beraberler. Böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını ve artan sıcaklıklarda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: Özkan ÇELİK