CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 29 Ağustos Perşembe günü Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, çiftçilerin sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla bir miting düzenleyecek.

MHP lideri Bahçeli’den Anayasa açıklaması! MHP lideri Bahçeli’den Anayasa açıklaması!

CHP Manisa Turgutlu Çiftçi Mitingi Ne Zaman?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in düzenleyeceği Manisa Turgutlu Çiftçi Mitingi saat 18:00’da Turgutlu Koza Pazaryeri’nde gerçekleştirilecek.

“Üreticilerin sesini duyuyoruz, duyuruyoruz” sloganıyla gerçekleştirilecek olan mitinge, Manisa ve çevre illerden yoğun katılım bekleniyor. Mitingde, Türkiye’nin en verimli topraklarına sahip Gediz Ovası’nda çiftçilerin yaşadığı zorluklar ve bu zorlukların nasıl aşılabileceği konusunda önemli mesajlar verilmesi planlanıyor.

CHP'den Mitinge Davet

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, tüm Manisalıları mitinge davet etti. Başkan Özalper, “Türkiye’nin en verimli topraklarında, Gediz Ovası’nda mitingimizi düzenliyoruz. Çiftçilerimizin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Manisamızın öz evladı, Türkiye’nin umudu Genel Başkanımız sayın Özgür Özel, Turgutlumuzdan çiftçilerimizin sorunlarını ve taleplerini tüm Türkiye’ye duyuracak. ‘Geçim yoksa seçim var’ demek için tüm Manisalıları mitingimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi