Ahmet ÜNSAL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem CHP Soma İlçe Başkanı Abdullah Saka’nın oğlu Soma Belediye Meclis üyesi Utku Saka ve Dilara Berber’in mutlu gününe şahitlik etti.

Nikahı Başkan Okur Kıydı

Soma’da düzenlenen nikah töreni, Aleyna Saklı Bahçe Düğün Salonu’nda yapıldı. Nikahı Soma Belediye Başkanı Sercan Okur kıyarken, şahitlik görevini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen ile Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy üstlendi.

Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada, “Bugün Berber ve Saka ailelerinin mutlu gününde yanlarındayım. Bizler resmi olarak törene katkıda bulunduk, sizler de teşrifleriniz ve alkışlarınızla katkıda bulundunuz. CHP çok büyük bir aile ve bu ailenin önemli isimleri burada” dedi.

Fenerbahçe heyeti külliyede… Ali Koç’tan Cumhurbaşkanına ziyaret Fenerbahçe heyeti külliyede… Ali Koç’tan Cumhurbaşkanına ziyaret

“15 Yıllık Aktif Siyaset Hayatımda Manisa’da Birçok Düğüne Katıldım”

Ayrıca, 15 yıllık aktif siyasette Manisa’da birçok düğüne katıldığını belirterek, “Manisa’da benden başka bu kadar çok düğüne katılan bir siyasetçi yoktur. 9 yıl sonra tekrar bir Saka evladının şahitliğini yapmak benim için gurur verici. Utku ve Dilara’nın birlikteliğinin mutlu ve hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 “Dilara’yı Utku’ya emanet ediyorum”

Özgür Özel, daha sonra aile cüzdanını Dilara’ya teslim ederken, “Bu aile cüzdanını özellikle Türkiye'deki kadın hakları mücadelesi çerçevesinde göz önünde bulundurarak Dilara'ya emanet ediyorum. Dilara’yı da Utku’ya emanet ediyorum” dedi.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL