Türkiye'nin yüreğini sızlatan olay, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana geldi. Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y. bebeğin sağlık durumu ciddiyetini korurken, yakınları endişeli bir bekleyiş içinde. Bebeğin tedavisi, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 24 gündür devam ediyor.

Çankırı’da sokak ortasında skandal! Herkesin içinde kendini tatmin etti! Çankırı’da sokak ortasında skandal! Herkesin içinde kendini tatmin etti!

Sıla Y.'nin teyzesi Elif Akyüz, her gün doktorlardan bilgi aldıklarını ve aldıkları son bilgilere göre durumunun kötüye gittiğini söyledi. Akyüz, doktorun kendilerine, “Bu şekilde giderse kaybedeceğiz” uyarısında bulunduğunu belirtti.

“Her Gün Hastaneye Umutla Gelip Üzüntüyle Dönüyoruz"

 Her gün hastaneye umutla geldiklerini ama dönüşte büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade eden Akyüz, “Ayaklarım bile tutmuyor. O kadar kötüyüz. Allah yardımcımız olsun. Tek isteğimiz bebeğin bir an önce sağlığına kavuşması” dedi.

 Akyüz, 24 gündür kimseyle görüşmediklerini ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını beklediklerini de dile getirdi.

Kaynak: AA