Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında, partisinin grup başkanvekili Erdinç Yavaşlı tarafından sorulan soruyu cevaplayan Başkan Zeyrek, kamuoyundaki iddialara yanıt verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor erkek basketbol takımının satılmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Başkan Zeyrek, şu açıklamayı yaptı:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Geçen yıl da play-off’lara kaldı. Başarılarına biz de ortak olduk, sevindik. Şunu söyleyeyim, geçen yıl basketbol takımına aktarılan para 210 milyon TL. Bu yıl 210 milyon TL’yi Manisa basketbol kulübüne harcamak yerine suyu olmayan 147 köye su götürmeyi tercih eden bir başkanım.

Cengiz Ergün’den Devlet Bahçeli’ye ziyaret… Seçim sonrası ilk kez gitti! Cengiz Ergün’den Devlet Bahçeli’ye ziyaret… Seçim sonrası ilk kez gitti!

Manisa Basketbol takımını, bir tane sponsor aracılığıyla hem oynama yetkisini, 5 yıl boyunca Manisa’da oynamak kaydıyla, adı Manisa Basketbol takımı olmak kaydıyla satışını gerçekleştirdik. Ve bu satışta 1 lira bile para almadık. Çünkü NBA dahil olmak üzere birçok üst ligden oyuncularla birlikte Manisa’da basketbolu en iyi şekilde temsil edecek olan bir şirket yapısına devrettik.   

Kaynak: Haber Merkezi