Ekonomik durumu el vermeyen, ayın sonunu getirmekte zorlanan vatandaşlar için Garanti Bankası faizsiz kredi kampanyası başlatmıştı. 6 ay vadeli 20.000 TL faizsiz kredi için Garanti Bankası’na başvurabilirsiniz. 1 Ağustos’ta başlatılan faizsiz kredi kampanyası sadece 20 Ağustos’a kadar geçerli olacak.

Manisa’da arsa satılıyor! Manisa’da arsa satılıyor!

Sayılı günlerin kaldığı Garanti BBVA faizsiz kredi kampanyası için detayları okuyabilirsiniz…

Garanti Bankası Faizsiz Kredi

Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi kampanyası başlattı. 1-20 Ağustos tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşteriler, 20.000 TL’ye varan faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecek.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi Şartları

Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. 1-20 Ağustos tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip eden ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşteriler, faizsiz kredi fırsatından yararlanabilir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden yapılan kredi başvurularını kapsamaktadır; şubelerden yapılan başvurular kampanyaya dahil edilmemektedir. Kredi başvuruları, müşterinin aylık gelir bilgileri, kredi skoru gibi kriterler göz önünde bulundurularak Garanti BBVA’nın kredi ve tahsis politikaları çerçevesinde değerlendirilecektir.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi Nasıl Alınır?

Garanti BBVA müşterisi olduktan sonraki 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvurabilirsiniz. Başvurular, Garanti BBVA Mobil ve İnternet uygulamalarındaki "Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi" adımları üzerinden en fazla 20.000 TL ve 6 ay vade olarak yapılabilir. Kampanyadan yalnızca ilk defa Garanti BBVA’lı olan gerçek kişiler ve şahıs firmaları faydalanabilir.

Kullanılabilecek kredi türleri; gerçek kişiler için bireysel ihtiyaç kredisi ve şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisidir. Şubeden müşteri olma sürecini tamamlayanlar bu kampanyadan yararlanamayacaktır. Garanti BBVA, kampanya koşullarında değişiklik yapma, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi Ödeme Planı:

Kredi Kullanıcısı

Kredi Tutarı (TL)

Maksimum Vade (ay)

Taksit (TL)

Hayat Sigortası Prim Tutarı (TL)

Kredinin Toplam Maliyeti (TL)

Gerçek Kişi

20.000

6

3.333,33

180

20.000

Şahıs Firması

20.000

6

3.333,33

180

20.000

Bu kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL ve maksimum kredi tutarı 20.000 TL olup, maksimum vade 6 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi de 6 aydır.

Garanti BBVA, bu fırsattan faydalanmak isteyen müşterilerini en kısa sürede dijital kanallardan başvurularını tamamlamaya davet ediyor.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK