Manisa’da 28 Ekim 2024 tarihinde yapılacak şebeke yenileme ve bakım çalışmaları, Soma, Demirci, Yunusemre ilçelerinde elektrik kesintilerine yol açacak. Gediz elektrik kesintisi listesini paylaşan GDZ Elektrik, bu çalışmaların kesintisiz enerji sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti. İşte Manisa Elektrik Kesintisi listesi…

Soma’da Elektrik Kesintisi

Soma ilçesinin Eğnez bölgesinde sabah saat 10.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Eğnez Köyü İç Yolu bölgesinde gerçekleşecek kesintide, şebeke bakım çalışmaları tamamlanana kadar bölge halkının kesintiye hazırlıklı olması önerildi.

Demirci İlçesinde Geniş Alanlar Etkilenecek

Demirci’de aynı gün içinde birden fazla bölgede kesinti olacak. Cumhuriyet, Yiğitler, Beyazıt ve Doktor Mehmet Akarsu mahallelerini kapsayan alanlarda saat 9.00 ile 11.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bu kesinti özellikle, Beyazıt Okul Sokak, Emir Sultan Caddesi ve Selendi Caddesi gibi geniş bir alanı etkisi altına alacak.

Yunusemre İlçesinde Çalışmalar Gün Boyu Sürecek

Yunusemre’nin Laleli ve Mesir mahallelerinde kapsamlı bakım çalışmaları yapılacak. Saat 9.00 ile 15.00 arasında planlanan kesinti nedeniyle, 5209. Sokak, Nusret Köklü Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi gibi yoğun sokak ve caddeler elektriksiz kalacak. Laleli mahallesinde ayrıca 5216. Sokak, 5228. Sokak ve 5223. Sokak gibi birçok sokakta kesintiler yaşanacak.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişiyor! Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişiyor!

Vatandaşlara Önlem Almaları Önerildi

Elektrik kesintilerinin yaklaşık olarak belirtilen saatlerde son bulacağı aktarıldı. Manisa’daki yetkililer, vatandaşlardan elektrikli cihazlarını korumak ve kesinti boyunca ihtiyaç duyabilecekleri düzenlemeleri önceden yapmalarını önerdi. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK