Hafta içi gündüz kuşağında Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programının sunucusu Ezgi Sertel, bu hafta programda yer almadı. Sertel'in yokluğu programın takipçileri arasında spekülasyonlara neden olurken, resmi bir açıklama yapılmaması izleyicilerin kafasında soru işaretleri oluşturdu. Bu hafta Gelin Evi programı, sunucu olmadan yayınlanıyor.

Hande Erçel yürekleri burktu! Hande Erçel yürekleri burktu!

Peki, Gelin Evi Sunucusu Ezgi Sertel Neden Yok? İşte Cevaplar…

Gelin Evi Ezgi Sertel Neden Yok?

Gelin Evi’nin yeni sezonunda izleyicilerle buluşan Ezgi Sertel, bu hafta programda yer almadı. Sertel’in yokluğu, ayrılık ihtimalini gündeme getirdi.

Ezgi Sertel’in sosyal medya hesaplarında Gelin Evi’ne dair içeriklerin silmiş olması bu ihtimali daha da güçlendirdi.

Şu ana kadar Sertel’den ya da yapım ekibinden ayrılıkla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. İzleyiciler, Gelin Evi’nin yeni bölümlerinde sunucunun akıbetine dair bir açıklama yapılmasını beklerken, tarafların sessizliği sürüyor.

Ezgi Sertel Kimdir?

1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğan Ezgi Sertel, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Sertel, ilk olarak Samanyolu TV’de yayımlanan Tek Türkiye dizisinde canlandırdığı “Zeynep Öğretmen” karakteriyle tanındı. Ayrıca Lezzet Haritası isimli programla Anadolu’nun farklı şehirlerini gezerek yöresel yemekleri tanıttı ve izleyicilere bu kültürleri aktardı.

Televizyon kariyerinde oyunculuk ve sunuculuk deneyimleriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Sertel, en son Gelin Evi programının sunuculuğunu üstlenmişti. Geçen sezon Aslı Hünel’in sunduğu program, bu sezon 12 Ağustos 2024’te Sertel’in sunumuyla tekrar başladı.

 

Ezgi Sertel’in Eşi Kim?

Oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evli olan Ezgi Sertel’in, Ocak 2020’de dünyaya gelen ikiz oğulları Tibet ve Mert bulunuyor. 

Kaynak: Haber Merkezi