İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı himayesinde; bu yıl ‘teknoloji’ temasıyla 30 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Ünlü isimler fuarda ücretsiz konser verecek. Konserin yanı sıra fuar birçok ücretsiz etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Konser verecek ünlü isimler ve konser tarihleri şöyle:

Tam bin 800 yıllık tarih: İzmir’de Romalı gladyatörün lahiti bulundu Tam bin 800 yıllık tarih: İzmir’de Romalı gladyatörün lahiti bulundu

Mert Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı

Teoman, 31 Ağustos

Volkan Konak, 1 Eylül

Hande Yener, 2 Eylül

Semincek, 3 Eylül

Motive, 4 Eylül

Mahsun Kırmızıgül, 5 Eylül

Hayko Cepkin, 6 Eylül

Derya Bedavacı, 7 Eylül

Sakiler, 8 Eylül

Haluk Levent, 9 Eylül

FUAR GİRİŞ ÜCRETLERİ BELİRLENDİ

Fuar hakkında bilgiler veren İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı da, "93 yıldır süregelen bu gelenek her zaman ülkemizin ticari ve kültürel önemli mirası. Bu temaya uygun etkinlikler olacak. Yapay zeka, VR gözlükle spor aktiviteleri deneyimlenecek. Dijital dergileri ve uzay kampının sanal gözlüğüyle ayda yürüyüş deneyimi yaşanacak. 90 ülkeden 3 bine yakın sporcu gelecek. Fuar muhafızları da 11 gün boyunca fuarı gezecek.

Sanat ve müzik İzmir fuarının can damarlarından biri. Çim konserlerinin ilki 30 Ağustos günü Mert demir ile yaşanacak. Teoman, Hayko Cepkin, Hande Yener gibi sanatçılar çim konserlerinde bizimle olacak. Fuarın giriş ücretleri ise tam giriş ücreti 20 TL, öğrenci giriş ücreti ise 7,5 TL olarak belirlendi” dedi.

Kaynak: Haber merkezi