KADEM Genel Merkezi, 7 Ekim’den bu yana İsrail’in saldırıları sonucunda hayatta kalma mücadelesi veren Gazze halkına destek olmak amacıyla tüm Türkiye’de yardım seferberliği başlattı. “Gazze’ye Kardeş Payı” kampanyası kapsamında KADEM Temsilciliğinin bulunduğu 55 şehirde hayır çarşıları açacak.  Bu çarşıdan elde edilecek olan gelir bölgeye gönderilecek. KADEM Manisa Temsilciliği ise 3 Temmuz Çarşamba günü 11:00-18:00 saatleri arasında Manisa Polisevinde hayır çarşısı kuracak.

Emniyet Müdürü Aktaş Sarıgöllü gazilerle bir araya geldi Emniyet Müdürü Aktaş Sarıgöllü gazilerle bir araya geldi

KADEM Manisa Temsilcisi Özlem Akar İşyapan yaptığı açıklamada, “Kiminin kıyafet ihtiyacı var, kiminin gıda malzemesi, kiminin ilaç malzemesi, kiminin barınma. Filistin ve Gazze’de Dünya'da eşi benzeri görülmemiş bir soykırım yaşanmaktadır. Biz sivil toplum kuruluşları olarak yaşanan soykırımın ilk gününden bu yana en gür sesle bu zulmü telin ettik. Lanetledik. Şimdi ise dindaşlarımız için elimizi taşın altına koyma zamanı. Bu konuda hassas vatandaşlarımız ve paydaşlarımız sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelmeye çalıştık.  Konunun hassasiyetle takip ettiğimizi belirttik. Bizler Filistin'in direnişine çare olmak, mazluma ses garibana nefes olmak için, Genel Merkezimizin katkılarıyla 55 il başkanlığı ve temsilcilikleri olarak bir etkinlik düzenlemeye karar verdik.” ifadelerini kullandı.

“TÜM MANİSALILARI HAYIR ÇARŞIMIZA DAVET EDİYORUZ”

Manisalıları açılacak hayır çarşısına davet eden İşyapan, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Kendimizi değiştirmek için bir araya geleceğimiz, küçücük bir iyilik de olsa, kendimiz değişelim, bizler değişelim diye bu etkinlikler düzenleniyor. Nesillerimize daha yaşanabilir, iyiliklerin kuşatıldığı bir dünya bırakabilmek için sizleri de KADEM Manisa İl Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu “Gazze'ye Kardeş Payı” yardım kampanyası “Hayır Çarşısı” programına 3 Temmuz Çarşamba günü Polisevine bekleriz. Tüm Manisalıları hayır çarşımıza ve “Gazze’ye Kardeş Payı” hesabı üzerinden bağışlarınızı bekliyoruz. Hayır çarşılarımızdan elde edilecek gelir ve bağışlarınız, gıda ve hijyen malzemesi olarak Kızılay’ın gemileriyle Gazze’ye ulaştırılacak”

Kaynak: Haber Merkezi