Türkiye’nin ilk kadın lokantacılar odası başkanı olan Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Gören, yeni girişimlere devam ediyor. Pınar Gören artık emlak sektöründe de hizmet verecek. TURYAP Akhisar Temsilciliği Pınar Gören’in öncülüğünde açıldı.

Akhisar’ın Hürriyet Mahallesi 15. Sokak’ta eski Şehir Stadı karşısında yeni bir emlak ofisi hizmete açıldı. Türkiye’nin ilk ve en büyük kurumsal emlak pazarlama şirketi TURYAP, Akhisar Temsilciliği ile kente adım attı. Açılış törenine CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek, ATSO Başkan Vekili Mehmet Sıdan, Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, önceki dönem AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, siyasi parti ilçe başkanları ve diğer davetliler katıldı.

Şeyhisa Camii İmam Hatibi Bayram Uçak’ın açılış duasıyla başlayan etkinlikte, temsilciliğin açılış kurdelesi törenle kesildi.  Belediye Başkanı Besim Dutlulu, açılışta yaptığı konuşmada, "Pınar Hanım, yıllardır Lokantacılar Odası Başkanı olarak başarılarıyla tanınan bir isim. Şimdi de bu yeni girişiminde aynı başarıyı göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Kendisine hayırlı ve bereketli işler diliyoruz. Akhisar Belediyesi olarak her zaman yanında olacağız" dedi.

Asgari ücretle ilgili 7 senaryo… İşte ortaya çıkan rakamlar! Asgari ücretle ilgili 7 senaryo… İşte ortaya çıkan rakamlar!

CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu ise, "Pınar Gören’in iş dünyasındaki başarısını bu yeni sektörde de sürdüreceğine inanıyoruz. Kadın girişimcilerin iş hayatındaki yerini ve emeğini önemsiyoruz. Kendisine bol kazançlar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz," şeklinde konuştu.

Açılışın ardından, Muharrem ayı dolayısıyla misafirlere aşure ikram edildi. TURYAP Akhisar Temsilciliği, emlak sektöründe sunduğu hizmetlerle Akhisar’daki gayrimenkul yatırımcılarına önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Muhabir: Özkan ÇELİK