Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, A Milli Takım’ın UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’ta İzlanda’yla oynayacağı maç öncesi Ege Bölgesi’ne yaptığı ziyaret kapsamında Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyareti esnasında Fikri Bayrıl Tesisleri'nde sürdürülen altyapı çalışmaları nedeniyle tesise hendekten atlayarak giren Hacıosmanoğlu'nun bu hareketi gündem oldu.

Çağdaş Çavuş: “Oyuncularım ikinci yarı Kocaelispor’u sahadan sildi” Çağdaş Çavuş: “Oyuncularım ikinci yarı Kocaelispor’u sahadan sildi”

Manisa FK'dan Kurtlar Vadisi Paylaşımı

Manisa Futbol Kulübü, Hacıosmanoğlu'nun ziyaretine dair bir video hazırlayarak resmi sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ancak videonun en çok konuşulan yanı, Türkiye'nin en popüler dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi’nin ikonik müziğinin arka planda çalınması oldu. Hacıosmanoğlu ile özdeşleşen 'Kurtlar Vadisi' müziği ile yapılan paylaşım kısa sürede taraftarlar arasında büyük ilgi gördü.  Videoyu izleyen bazı taraftarlar ise, "Manası çok derin" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi