MHP lideri Bahçeli’den Anayasa açıklaması! MHP lideri Bahçeli’den Anayasa açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), çiftçilerin sorunlarına dikkat çekmek ve tarım sektöründeki mevcut durumu gündeme taşımak amacıyla Manisa’da ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ düzenlemeye hazırlanıyor. Daha önce buğday, emekli, ve fındık mitingleriyle çeşitli kesimlerin sesini duyuran CHP, Manisa'da ise çiftçi mitingi düzenleyecek.

Manisa ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ Ne Zaman?

Manisa’da ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ Ağustos ayının sonuna doğru düzenlenecek. Mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılım sağlayacak.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanlarımızla birlikte Ağustos ayının sonuna doğru düzenleyeceğimiz Büyük Çiftçi Mitingi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Mitingimize Genel Başkanımız sayın Özgür Özel de katılacak.” ifadelerini kullandı.

CHP Hazırlıklara Başladı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve partililer Gölmarmara, Ahmetli ve Salihli belediyelerini ziyaret ederek ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ ile ilgili istişarelerde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi