Manisa’nın Salihli ilçesinde, CHP’li belediyenin çalışanına uyguladığı yaptırım pes dedirtti. Şeker hastalığı raporlarla sabit olan ve ameliyat geçiren çalışan, güneşin altında saatler süren bir görevlendirmeye maruz kaldı. Sıcaktan bayılan çalışan hastanede tedavi altına alındı.

172 yeni hizmet aracının teslim töreni gerçekleştirildi 172 yeni hizmet aracının teslim töreni gerçekleştirildi

Whatsapp Image 2024 07 25 At 11.13.13 (1)

Milliyetçi Hareket Partisi Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek’in paylaşımına göre, Salihli Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nde tekniker olarak görev yapan Erkan Keskin,  Zabıta Müdürlüğü’ne görevlendirildi. Erkan Keskin, ilçedeki kavşaklardan birinde, geçen araçları saymak üzere gönderildi. Kentte 40 derecelerin üzerinde seyreden sıcaklığa rağmen Erkan Keskin’e ne bir sandalye, ne bir şemsiye ne de sıcaktan koruyacak herhangi bir koruyucu verilmedi. Can güvenliği olmadan çalıştırılan Keskin, şeker hastası olması ve yakın zamanda ameliyat geçirmesinin de etkisiyle saat 16.10 sıralarında olduğu yere yığıldı.

Ilaçraporu

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Keskin’e ön tanısında güneş çarpması teşhisi konuldu ve tedaviye alındı.

MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek, olayı anlattığı paylaşımın sonunda yaşananlardan Salihli Belediye Başkanı CHP’li Mazlum Nurlu’yu ve Zabıta Müdürü Deniz Ekşi’yi sorumlu tutarak, “Sizin vaat ettiğiniz ve dağıttığınız Hz. Ömer adaleti bu mudur? Bu gibi görevlerde daha kaç tane memur görevlidir?” diye sordu.

452611396 464216176465865 3065169743393895172 N

Erkan Keskin’in Hastanede Tedavisi Sürüyor

Öte yandan Erkan Keskin’in hastanede tedavisinin devam ettiği ve henüz taburcu olmadığı bilgisi edinildi.

Keskin’in ailesinin, tedavilerinin tamamlanıp taburcu olmalarının ardından başta Salihli Belediye Başkanı CHP’li Mazlum Nurlu, Zabıta Müdürü Deniz Ekşi ve olayda sorumluluğu bulunan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Ameliyat1Ameliyat

Kaynak: Haber Merkezi