Manisa’da önümüzdeki 15 gün boyunca hava oldukça değişken olacak gibi görünüyor. Güneşin bolca yüzünü göstereceği günler olacağı gibi, bulutların da zaman zaman gökyüzünü kaplaması bekleniyor. Hatta bazı günler hafif yağmur sürpriz yapabilir.

15 Günlük Manisa Hava Durumu

15 günlük Manisa hava durumu raporlarına göre gündüz sıcaklıkları 20-30 derece arasında değişecek ve özellikle akşam saatlerinde hafif serinlik hissedilecek. Manisalılar, günlük programlarını yaparken hava durumunu takip etmeyi ihmal etmesinler. Şimdi, önümüzdeki 15 gün boyunca Manisa’da bizi neler bekliyor, birlikte göz atalım…

  • Manisa'da 8 Ekim'de 3 parçalı bulutlu hava bekleniyor ve sıcaklık 28 derece, gece ise 19 derece olacak. Yarın, yani 9 Ekim Çarşamba günü, güneşli bir gün geçireceğiz; sıcaklık 29 derece, gece ise 18 dereceye düşecek.

  • 10 Ekim Perşembe günü, hava yine 3 parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 30 dereceye yükselecek. 11 Ekim Cuma günü, benzer bir hava durumu ile sıcaklık 31 dereceye çıkacak. 12 Ekim Cumartesi günü, çok bulutlu bir hava bekleniyor ve sıcaklık 32 derece olacak, gece ise 22 dereceye düşecek.

Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray paylaşımı Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray paylaşımı
  • 13 Ekim Pazar günü, yine 3 parçalı bulutlu hava ile 31 derece sıcaklık öngörülüyor. 14 Ekim Pazartesi günü, bulutlar arasında aralıklı görünen güneş ile sıcaklık 23 derece, gece ise 11 dereceye inecek.

  • 15 Ekim Salı günü, güneşli bir hava bekleniyor ve sıcaklık 21 derece olacak. 16 Ekim Çarşamba günü de güneşli bir hava ile 23 derece sıcaklık öngörülüyor. 17 Ekim Perşembe günü, az bulutlu ve güneşli bir hava ile sıcaklık 24 derece, gece ise 14 derece olacak.

  • 18 Ekim Cuma günü, çok bulutlu bir hava ile sıcaklık yine 24 derece olacak. 19 Ekim Cumartesi günü ise hafif yağmur bekleniyor ve sıcaklık 23 derece olacak. 20 Ekim Pazar günü, çok bulutlu bir hava ile sıcaklık 25 dereceye yükselecek.

  • Son olarak, 21 Ekim Pazartesi günü çoğunlukla güneşli bir hava ile sıcaklık 24 derece olacak, gece ise 16 dereceye düşecek. Vatandaşların, hava koşullarına göre önlem alması ve güncel durumu takip etmeleri önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi