MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, garajındaki en dikkat çeken klasik otomobillerden biri olan 1978 model cipi, iş insanı ve MHP MYK üyesi Ali Uçak’a hediye etti. Yıllarca özenle korunan bu özel araç, Bahçeli'nin koleksiyonunda nostaljik anıların simgesi olmuştu.

Aliuçak

Bahçeli’nin 06 CCC 001 plakalı cipine, yıllar boyunca titizlikle bakım yapıldı ve çiziği dahi olmayan bu araç, Bahçeli’nin özel otomobilleri arasında yer aldı. Zaman zaman nostaljik sürüşler yaptığı bu cipi, Bahçeli yıllar sonra "çok özel" olarak nitelendirdiği bu aracı Ali Uçak’a hediye etti. Ruhsat ve anahtarları, Bahçeli’nin makamında bizzat kendisi tarafından Uçak’a teslim edildi.

Aliuçak1Aliuçak1-1

Hayriye Banu Elbirler İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı oldu Hayriye Banu Elbirler İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı oldu

Cip, Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker tarafından Ali Uçak’a teslim edildi. Araç teslimi sırasında mutluluğu gözlerinden okunan Uçak, Çeliker ile birlikte cipin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yardımseverliği ile tanınan Ali Uçak, 2018 yılında Alaşehir Belediye Başkanlığı yapmıştı. Aynı zamanda yaş, sebze ve meyve sektöründe faaliyet gösteren Uçak’ın firması, yıllardır ihracat şampiyonluğunu kimseye kaptırmıyor. Uçak, her yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ihracat alanında ödüle layık görülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi