Saruhanlı eski belediye başkanı Zeki Bilgin'den fazla iddialı sözler! Saruhanlı eski belediye başkanı Zeki Bilgin'den fazla iddialı sözler!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bacağının kırılmadığı, bacağından vurulduğu iddialarına yanıt verdi. İddialara göre, Prof. Dr. İbrahim Öztürk ve İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak, Özel'in bacağının vurulduğunu öne sürmüş, bu iddialar CHP tarafından yalanlanmıştı. CHP'nin İletişim hesabından yapılan açıklamada da vurulma iddiaları reddedildi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100'de yayınlanan programda Özgür Özel ile yaptığı telefon görüşmesini aktardı. Yarkadaş, Özel’in, iddialarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptığını belirtti: "Özgür Özel, sabah saatlerinde bu paylaşımı ilk olarak FETÖ'cü hesapların yaptığını ve ardından bu paylaşımı takip edenlerin de benzer içerikleri paylaştığını ifade etti. Özel, Güven Hastanesi'nde çekilen filmin e-sağlık üzerinden e-devlet sistemine yüklendiğini ve isteyen herkesin bu filme ulaşabileceğini belirterek, devletin elindeki filmde parmaktaki kırığın net bir şekilde görüldüğünü söyledi. Ayrıca, filmi isteyenlere gönderebileceğini de ekledi."


 

Kaynak: Haber Merkezi