CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son günlerde kamuoyunda yer alan yasak aşk iddiaları üzerine Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile birlikte, bu iddiaları ortaya atan isimlere karşı hukuki adım atma kararı aldı. Özel, bu bağlamda Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak, Kılıçdaroğlu'na yakın olan üç kişinin mahkemeye verileceğini ifade etti.

Gülşah Durbay İftiralara Yanıt Vermişti

Yaşanan olaylara dair açıklama yapan Gülşah Durbay, kendisi ile Özgür Özel arasında bir ilişki olduğu ve bir bebek aldırdığına dair iddiaları kesin bir dille reddetti. Durbay, iftiraları ortaya atanlarla mahkemede hesaplaşacağını da belirtti.

AK Parti’de kongre yaklaşıyor… Dursun Ali Yıldız adaylığını açıkladı AK Parti’de kongre yaklaşıyor… Dursun Ali Yıldız adaylığını açıkladı

Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Telefon

İddiaları gündeme getiren CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydın ise partiden ihraç edildi. Olayın yankıları sürerken, gazeteci İsmail Saymaz, Özgür Özel’in Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye dair detayları paylaştı. Saymaz, Özel’in Kılıçdaroğlu’na, "Sizin çevrenizden üç kişi, bu itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı." dediğini aktardı.

Özel’in ayrıca, Kılıçdaroğlu’na, "Bu kişileri mahkemeye vereceğim. Bunlar sizin yanınızda gördüğümüz, iletişiminizi yapan, sizinle birlikte çalışan arkadaşlar" şeklinde bilgi verdiği ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun ise, ilgili kişileri uyaracağını ve "Tabii, sizin dava açmak en doğal hakkınız" dediği belirtildi.

 

Kaynak: Haber Merkezi