AK Parti’den dikkat çeken 'Erken Seçim' mesajı AK Parti’den dikkat çeken 'Erken Seçim' mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından partisinden istifa etti.

Mehmet Kasım Gülpınar istifa açıklaması!

Gülpınar, bu kararıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, halktan gelen talepleri ve çağrıları her zaman öncelikli olarak gördüğünü belirtti. Gülpınar'ın yoluna hangi partiden devam edeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar istifa açıklamasında, "Bu geçen süre içerisinde hep şeffaf oldum ve siz değerli hemşehrilerimle gelişen durumları paylaştım. Sizlerle olan gönül akdimize her daim sadık kaldım ve kalacağım. Bununla birlikte bugüne kadar bizlere kucak açan, sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru zeminde, hizmet ve çalışmalarımızı yapma gerekliliği hasıl olmuştur." ifadelerine yer verdi.

Gülpınar, Şanlıurfa’nın gündemini meşgul eden siyasi kavgaları sonlandırmak, siyasi ayrılıklar ve kutuplaşmalar yerine hizmetlerin, yatırımların ve şehrin geleceğinin konuşulmasına imkan tanımak adına bağımsız olarak devam edeceğini belirtti. Bu kararının halkın görüşleriyle desteklendiğini ifade eden Gülpınar, “Aldığımız karar, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir. Bu konuda bizlere destek veren ve büyük teveccüh gösteren kadim şehrimize teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi