Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde yapılan 21 adet sanayi dükkanın parası, eski ve yeni belediye başkanını karşı karşıya getirdi.

Mevcut belediye başkanı AK Partili Ekrem Cıllı, Saruhanlı Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısında, eski belediye başkanı CHP’li Zeki Bilgin döneminde yapılan 21 adet dükkanın yapım bedeli olan 16 milyon TL artı KDV’nin ödenmediğini savundu.

Zeki Bilgin’den Açıklama Geldi

Bunun üzerine sosyal medyadan açıklama yaparak iddialara yanıt veren eski başkan Zeki Bilgin, “Halitpaşa 21 adet sanayi işyeri (dükkanı) ihale bedeli olan 16 milyon TL artı KDV’den hiç ödeme yapılmadığını meclis toplantısında gündeme getiren Cıllı başkan doğru bilgi vermemiştir. 12 milyon TL ödeme yapılmıştır, bu konu ile ilgili açıklamamı sizlerle paylaşmak zorunluluğu hasıl olmuştur” diyerek bir video yayınlayıp detaylı bilgi verdi.

Zeki

CHP’li belediye başkanı Kadir Aydar’a siyasi yasak CHP’li belediye başkanı Kadir Aydar’a siyasi yasak

Cıllı da Sosyal Medyayı Kullandı

Saruhanlı Belediye Başkanı AK Partili Ekrem Cıllı, CHP’li Zeki Bilgin’e yanıtı sosyal medya üzerinden verdi. Başkan Cıllı isim vermeden şu paylaşımda bulundu:

“Dediler.! Belediyenin olması gereken parselleri çakallar paylaşmış. Dedim ki öyle olsa bizim çakaldan da ses çıkar…!!!  Bugün çıktı Son kuruşa kadar hesap vereceksiniz”

Ekrem-1

Muhabir: Özkan ÇELİK