Baykar Yönetim Kurulu Başkanı, Teknoloji Lideri (CTO)T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Başkan Kara’nın göndermiş olduğu hediye için teşekkür mektubu yolladı.

Selçuk Bayraktar, gönderdiği mektupta Başkan Kara’nın jesti için teşekkür ederek, Milli Mücadele’de kahramanca savaşan Demirci Akıncıları’nın torunlarına selamlarını iletti.

Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar mektubunda şu ifadelere yer verdi: “Tarafıma iletmiş olduğunuz hediye için teşekkürlerimi sunarım. Bu nazik jestinize karşılık olarak bende size küçük bir hediye gönderiyorum. Güzel Egemizin şirin ilçesi Demirci halkı için yürüttüğünüz çalışmalarda başarılar diliyorum. Bu vesileyle milli mücadelede destan yazan Demirci Akıncıları’nın torunları olan kıymetli Demirci halkına en içten selamlarımı iletiyorum.”

Başkan Kara'dan Selçuk Bayraktar'a Teşekkür

Başkan Kara, Selçuk Bayraktar’ın göndermiş olduğu mektuptan dolayı teşekkür etti. Türkiye ve gençlerin ufkunu açtığını belirten Başkan Kara, “Milli Teknoloji Hamlesinin Bayraktarı, teknoloji lideri, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a şahsım ve ilçem adına göndermiş olduğu anlamlı mektuptan dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemiz için ve gençlerimizin ufkunu açma noktasında yapmış olduğu çalışmaların devamını yürekten diliyorum. Demirci olarak kendisine çalışmalarında sonsuz başarılar temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi