TBMM’de, TİP Milletvekili Can Atalay için yapılan olağanüstü toplantıda çıkan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Toplantının AK Partili TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ tarafından yönetilmesi sırasında, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın konuşma yaptığı sırada ortam gerildi.

AK PARTİLİ ALPAY ÖZALAN BİR ANDA SALDIRDI

Ahmet Şık'ın konuşması sırasında, Meclis Genel Kurulu'nda gerginlik yükseldi ve iktidar ile muhalefet milletvekilleri arasında sözlü atışmalar başladı. Bu sırada kürsüye yaklaşan AK Partili Alpay Özalan, Şık’a fiziksel müdahalede bulunarak yere düşürdü. Gerilim, kısa sürede fiziksel bir çatışmaya dönüştü ve milletvekilleri birbirine girdi. Kavga sırasında yumruklar havada uçuştu ve olaylar büyüyerek tüm vekillerin kürsü etrafında toplandığı anlar yaşandı.

Özgür Özel'den yeni vaatler: Bir sıfır atın! Özgür Özel'den yeni vaatler: Bir sıfır atın!

MECLİS KAVGASININ EN NET VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan kavga nedeniyle toplantıya üç kez ara verildi. Kavgaya ilişkin en net görüntüler, toplantının ne kadar gergin geçtiğini gözler önüne serdi. Olayın ardından, güvenlik görevlileri ve Meclis yetkilileri durumu kontrol altına almaya çalıştı. Görüntüler, Meclis’te yaşanan bu kavganın ciddiyetini ve gergin atmosferi net bir şekilde yansıtıyor

Kaynak: Haber Merkezi