Vestel Ticaret ile Sharp Corporation arasındaki iş birliğinin genişletilmesi ve sözleşme sürelerinin uzatılması için görüşmelere başlandı.

Vestel Ticaret ile Sharp Corporation arasındaki iş birliği, iki dev şirketin stratejik ortaklığını daha da ileriye taşıyacak önemli bir adım atıyor. Görüşmeler, mevcut sözleşmelerin sürelerinin uzatılmasının yanı sıra, iş birliğinin kapsamının genişletilmesini de kapsıyor.

Vestel Ticaret ile Sharp Corporation arasındaki iş birliğinin kapsamının genişletilmesi ve mevcut marka lisans ve distribütörlük sözleşmelerinin sürelerinin uzatılması konularında görüşmelere başlandı.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"26.09.2014 ve 25.12.2019 tarihli özel durum açıklamalarımıza istinaden, Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret AŞ ile Sharp Corporation arasında, Avrupa'da beyaz eşya ve küçük ev aletleri alanındaki halihazırdaki iş birliğinin kapsamının genişletilmesi ve mevcut marka lisans ve distribütörlük sözleşmelerinin sürelerinin uzatılması konularında görüşmelere başlanmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile tam ve zamanında paylaşılacaktır. "

Vestel beyaz eşyada yeni dönem! Vestel beyaz eşyada yeni dönem!

DAHA ÖNCE DE HİNDİSTAN PAZARINA AÇILMIŞTI

Vestel’in mobilite ve batarya enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını yürüten Vestel Mobilite şirketi, Hindistan'da önemli bir adım attı. Şirket, Hindistan'ın önde gelen otomotiv gruplarından Krishna Grubu’na bağlı Shloka Enterprises LLP ile elektrikli araç şarj istasyonları, mobilite elektroniği ve enerji depolama sistemleri alanlarında potansiyel iş birliği fırsatlarını değerlendirmek üzere bir mutabakat anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, Vestel’in Hindistan pazarındaki etkisini artırmayı ve bu alandaki yatırımlarını genişletmeyi hedefliyor. 

Kaynak: Haber Merkezi