İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına rest çekti: Uyarıyoruz, işlem yaparız! İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına rest çekti: Uyarıyoruz, işlem yaparız!

Afyonkarahisar'ın Güvenevler Mahallesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma, şiddetli bir kavgaya dönüştü. 3 kişinin bir sürücüyü aracın camından dışarı çıkararak tekme, yumruk ve sopalarla darp ettiği olay, polisin müdahalesiyle sona erdi.

Olay, iki otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle başlayan tartışmanın büyümesiyle meydana geldi.

Araçtan İnerek Tartıştıkları Sürücüye Saldırdılar

İsimleri henüz belirlenemeyen sürücülerden biri, diğer aracın önünde durdu. Bu esnada, 3 kişinin bulunduğu otomobildeki şahıslar araçtan inerek tartıştıkları sürücüye saldırdı.

Kameraya Yansıdı

Sürücüyü aracın camından dışarı çekip tekme, yumruk ve sopalarla darp eden şahıslar, sürücüye zor anlar yaşattı. Yaşanan şiddet anları ise yoldan geçen bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kavga sırasında bölgeye polis ekipleri ulaştı. Polis sirenlerinin duyulmasıyla birlikte şahıslar hızla olay yerinden ayrıldı. Kavgaya karışan kişiler hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ederken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.  

Kaynak: İHA