İzmir Süper Amatör Lig'de Ödemişspor ile Beydağ Belediye Spor arasında oynanan futbol karşılaşmasına, sahaya acil durum nedeniyle inen ambulans helikopter nedeniyle ara verildi. Kalp krizi geçiren bir hasta, helikopterle hastaneye sevk edilirken, maç kaldığı yerden devam etti. Ev sahibi Ödemişspor, mücadeleyi 3-0 kazandı.

Ödemişspor- Beydağ Maçında İlginç Anlar!

İzmir Süper Amatör Lig'de Ödemişspor ile Beydağ Belediye Spor takımları, Ödemiş Gençlik Merkezi futbol sahasında karşı karşıya geldi. Maç, her iki takımın çekişmeli oyunuyla devam ederken, karşılaşmanın 65. dakikasında ilginç bir gelişme yaşandı.

Orta hakem Egehan Kaşıkçı'ya saha görevlileri tarafından acil bir bilgilendirme yapıldı. Sahaya ambulans helikopterin inmesi gerektiği ve maçın durdurulmasının zorunlu olduğu belirtildi.

Aydın’da FETÖ’den ihraç edilen uzman çavuş küçük çocuğu taciz etti! Aydın’da FETÖ’den ihraç edilen uzman çavuş küçük çocuğu taciz etti!

Bu durum üzerine hakem, maçı derhal durdurarak her iki takımın oyuncularını saha kenarına çekti. Saha görevlileri tarafından güvenlik önlemleri alındıktan sonra, ambulans helikopter futbol sahasına iniş yaptı.   Kalp krizi geçiren Özcan Dağlı, hızla ambulans helikopterle İzmir'deki en yakın hastaneye sevk edildi.

Ödemişspor Sahadan Galip Ayrıldı

Yaşanan bu tıbbi müdahale sonrasında, helikopterin sahadan kalkmasının ardından karşılaşma kaldığı yerden yeniden başladı.

Maçın geri kalan bölümünde ise ev sahibi Ödemişspor üstün oyununu sürdürdü ve rakibini 3-0 mağlup ederek sahadan galip ayrıldı.

Kaynak: AA