Hava Forum tarafından yapılan açıklamalara göre, Balkanlar üzerinden gelecek olan bu soğuk hava dalgası, yurdun dört bir yanında hissedilecek.

Balkanlar Devreye Giriyor

Sosyal medyada yapılan paylaşımda, "Balkanlar devreye giriyor, büyük sıcaklık düşüşü geliyor" ifadeleri kullanıldı. Önümüzdeki hafta başında sonbahar havasının tam anlamıyla kendini göstermesi ve sıcaklıklarda aniden 10 dereceye varan bir düşüş yaşanması bekleniyor.

Gediz'de Neler Oluyor? Balık Ölümleri Başladı! Nehrin Rengi Siyaha Döndü! Gediz'de Neler Oluyor? Balık Ölümleri Başladı! Nehrin Rengi Siyaha Döndü!

Hazırlıklı Olun!

Türkiye, yaz sıcaklarına veda etmeye hazırlanıyor. Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıklar hızla düşecek ve sonbahar kendini hissettirecek. Vatandaşların bu ani değişime karşı hazırlıklı olması gerektiği vurgulandı.

Manisa’da 29 Eylül 2024 Pazar Günü Hava Nasıl Olacak?

Manisa'da 29 Eylül 2024 Pazar günü hava sıcaklığı yazı aratmıyor. En düşük sıcaklık 17 derece, en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak. Ancak bu sıcaklıklar uzun sürmeyecek, çünkü Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası, Pazar gecesi itibarıyla Türkiye’ye ulaşacak.

Manisa’da Pazartesi Günü Yağış var!

Manisa, yeni haftaya serin ve yağışlı bir hava ile başlayacak. 30 Eylül 2024 Pazartesi günü, Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası ile birlikte kentte sıcaklıklar hızla düşecek. Pazar günü 33-34 derece civarında olan sıcaklıklar, sağanak yağışın etkisiyle 8-10 derece birden düşerek serin bir havaya dönüşecek.

Manisa’da Pazar günü yaz sıcakları etkisini gösterecek olsa da, Pazartesi günü Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte kentte hava serinleyecek ve sağanak yağışlar görülecek. Vatandaşların bu ani değişime hazırlıklı olması gerekiyor.

Muhabir: Özkan ÇELİK