Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaşehir İlçe Başkanlığında Gençlik Kolları Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan seçimlere tek listeyle giren mevcut başkan İsmail Aktürk, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara noktayı koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara noktayı koydu

İlçe Lokalinde gerçekleşen kongreye Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Kayacık, Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Adayları Onur Çabuk, Berkant Kayıkçı ,Emre Demir ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Kullanılan oylar neticesinde yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen İsmail Aktürk, yaptığı teşekkür konuşmasında, “2 yıl boyunca büyük bir gururla yürütmüş olduğum başkanlık görevini sizlerden aldığım destek ile iki yıl daha yapmak için olur aldım. Katılım sağlayarak parti binamızı dolduran siz değerli partililerimize teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice büyük zaferler kazanacağız” dedi.

Aktürk, tarafından oluşturulan Gençlik Kolları Yönetim Kurulunda; Abdullah Çelebi, Emre Badem, Hüseyin Davas, Hüseyincan Akyay, Talip Turcan, Safiyegül Taş, Elif Türken, Melike Erdoğan, Leyla Özdem, Ali Doğan, Zühtü Kaan Erdem ve Hasan Özbek yer aldı.

Muhabir: Özkan ÇELİK