Hatay’ın Antakya ilçesi Üzümdalı Mahallesi’nde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

1 yıldır mide kanseri tedavisi gören 60 yaşındaki Necah Abu Hıdır, Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Ancak, Hıdır’ın cenazesi gasilhanede yıkandığı esnada gözlerinin açılması paniğe yol açtı. Ailesi, Hıdır’ın gasilhanede yeniden canlanıp 2 kez can verdiğini iddia etti.

Manisa’ya bu ay sonu giriş yapıp bir daha çıkmayacak! 15 günlük rapor çıktı! | 15 günlük Manisa hava durumu Manisa’ya bu ay sonu giriş yapıp bir daha çıkmayacak! 15 günlük rapor çıktı! | 15 günlük Manisa hava durumu

Gözleri Suyla Temasında Açıldı

Necah Abu Hıdır, bir yıl boyunca kanser tedavisi gördü, ancak durumu kötüleşince hastaneye kaldırıldı. Üç gün önce hayatını kaybeden Hıdır’ın cenazesi, ailesi tarafından Reyhanlı Mezarlık Kompleksi’ne götürüldü.

Gasilhanede yıkanırken suyla temas eden Hıdır’ın gözlerini açması, gassal ve aile üyeleri arasında panik yarattı. Aile, durumu fark ederek hemen sağlık ekiplerini çağırdı.

Olay yerindeki kontrollerin ardından Hıdır’ın cansız bedeni hastaneye geri götürüldü ve yapılan incelemelerde ölümünün daha önce gerçekleştiği belirlendi.

Aile üyeleri, Hıdır’ın gasilhanede gözlerini açtığını ve ses çıkardığını iddia ederek, annelerinin 2 kez can verdiğini belirtti.

Gasilhanede yıkanırken 3 defa ses çıkardığını öne süren Ahmed Hakim, şöyle konuştu:

"Annem mide kanseriydi. Annem 1 yıldır kanserle mücadele ediyordu. İki gün önce hastaneye kaldırdık ve 15 saat sonra öldü. Sabah hastane aradıktan sonra annemin cenazesini almaya gittim.

Annemi gasilhanede yıkarken 3 defa ses çıkarttı. Annemin yaşadığını düşünerek ambulansı aradık. Annemi tekrardan hastaneye götürdüler."

“2 Kez Can Verdi”

Annesinin canlanarak 2 kez can verdiğini iddia eden Zafer Hakim ise, “Annemin cenazesini almak için ailecek oraya gittik. Morgdan aldıktan sonra cenazesi sıcaktı. Cenazeyi yıkarken annem gözünü açtı. Annem gözünü açtıktan sonra 3 defa 'ah ah' dedi. 3 tane kadın da bu duruma şahit oldu.

Ambulansı arayıp gelmesini istedik. Annemi ambulansa bindirip hastaneye götürdüler. Acilde kontrol edilirken sonra öldüğünü söylediler. Annem 2 kez öldü. Tam cenazeyi yıkarken annem canlandı” dedi.

Necah Abu Hıdır’ın cenazesi, hastanede yapılan kontrollerin ardından tekrar Reyhanlı Mezarlık Kompleksi’ne götürülerek burada defnedildi.

Kaynak: İHA