Manisa Bahçeşehir Koleji öğrencileri "Bir Fırça Da Sen At" projesi kapsamında, Manisa Üçpınar Yıldız Hanım İlkokulu’nun sınıflarını renklendirerek öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almalarına katkıda bulundular.

Manisa Üçpınar Yıldız Hanım İlkokulu’nun sınıflarını boyayarak öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almasına destek olan Bahçeşehir Koleji öğrencileri sanatı ve sosyal sorumluluğu bir arada deneyimleme fırsatı buldu.

Bakan Tunç duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "yenidoğan çetesi" talimatı Bakan Tunç duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "yenidoğan çetesi" talimatı

Müdür yardımcısı Derya Kutluer ve 4. sınıf öğretmenleri Ebru Bayraktar, Aysel Uyaner, Yeşim Ekmen ve Gülçin Sayracı’nın önderliğinde gerçekleştirilen bu etkinlikte, Üçpınar Yıldız Hanım İlkokulu müdürü Özcan Özdemir’e ve köy halkına misafirperverlikleri için teşekkür edildi. Her şey çocuklarımızın daha güzel ortamda eğitim almalarını sağlamak içindir” diyen velilere, projeye verdikleri destekle toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gösterdi.

Kaynak: Haber merkezi