Bir gece önce tesislerin suyunu keserek, Manisa Futbol Kulübü’nde oynayan futbolcuları ve kulüp çalışanlarını mağdur eden Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ertesi gün sabah da aynı yerde yol çalışması başlattı. Herhangi bir çalışma yapıldığına dair uyarı levhası koyulmayan ve sözlü olarak herhangi bir neden belirtilmeyen çalışmada asfalt kazıldı.

CHP’li Özel’den ‘Erken seçim’ çıkışı… Cumhurbaşkanı Erdoğan’a meydan okudu! CHP’li Özel’den ‘Erken seçim’ çıkışı… Cumhurbaşkanı Erdoğan’a meydan okudu!

Nedeni Belirsiz Bir Çalışma

Güzelyurt mahallesinde yerleşim alanı içerisinde kalan bu bölgede çok sayıda okul ve sitelerin olması nedeniyle araç ve insan trafiğinin de yoğun olması başlatılan çalışmaya tepki gösterilmesine neden oldu. Yolun çalışma nedeniyle kapatılması araç trafiğini olumsuz etkiledi, vatandaşlar pazar sabahı karşılaştıkları çalışma nedeniyle evlerine gitmekte zorluk çekti. Vatandaşın parasıyla yapılan yolların ve dökülen asfaltların nedeni belirsiz bir çalışma yüzünden bozulmasına anlam verilemedi.

Kulüp tesislerine giden yolda nedensiz bir şekilde başlatılan asfalt kazı çalışmasının, kulübe ulaşımın kapatılması olarak yorumlanırken, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin, belediye kaynaklarını Manisa FK’ya zarar vermek için kullanması hoş karşılanmadı.

Muhabir: MAHMUT ASLAN