Manisa Futbol Kulübü, İstanbulspor deplasmanında ter dökerken su sayaçlarının sökülmesinin ardından sabah saatlerinde tesislerin bulunduğu yolda sebepsiz yere kazı çalışması yapılmasına karşı bir açıklama yayınladı.

Manisa Futbol Kulübü’nden ‘Bizi yıldıramazsınız’ başlığı ile servis edilen açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nin (MASKİ) Manisa Futbol Kulübümüze yönelik ‘AYAK OYUNLARI’ tüm hızıyla devam ediyor.

CHP’de tüzük değişikliği kabul edildi… Yeni tüzükle neler değişti? CHP’de tüzük değişikliği kabul edildi… Yeni tüzükle neler değişti?

Dün akşam kira sözleşmemizin devam ettiği Fikri Bayrıl Spor Tesislerimize gelen ‘SU SAYAÇLARI’mızı usulsüz bir şekilde sökerek götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ, sabah saat 10.30 sularında bu kez de mesken veya bina dahi olmayan Fikri Bayrıl Spor Tesislerimizin yanındaki yolda ‘ARIZA’ var bahanesiyle kazı çalışması başlattı.

Futbol sahalarında rakiplerimizle mücadele ettiğimiz sırada Manisa Futbol Kulübümüze yönelik ‘UCUZ YILDIRMA POLİTİKALARI’ ile sonuna kadar mücadele edeceğimizin bilinmesini isteriz.

‘MANİSA’ adını futbol dünyasında yıllardır gururla temsil etmeyi sürdüren Manisa Futbol Kulübümüzü üstelik kamu kaynaklarını zarara uğratacak şekilde yapılan ‘YILDIRMA’ girişimlerini kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. 

Muhabir: MAHMUT ASLAN