Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan QNB Finansbank, yeni müşterileri için cazip bir kredi kampanyası başlattı. Faizsiz olarak sunulan bu kampanya kapsamında, 20.000 TL'ye kadar olan krediler, 6 ay vadeli bir şekilde %0 faizle verilecek. Bankanın resmi internet sitesinde de duyurulan kampanya, geniş bir kesim tarafından ilgiyle karşılandı.

Maliye ortaya çıkardı! 4 milyar lirayı kayıt dışı tutmuşlar… Maliye ortaya çıkardı! 4 milyar lirayı kayıt dışı tutmuşlar…

QNB Finansbank Faizsiz Kredi Kampanyası

QNB Finansbank’ın başlattığı bu yeni kampanya, yalnızca banka müşterisi olmayan ve görüntülü görüşme ile müşteri olma sürecini tamamlayan kişiler için geçerli olacak. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, 20.000 TL’ye kadar olan kredilerde 6 ay vade boyunca faiz uygulanmayacak. Bu vade ve tutarın üzerindeki kredi talepleri içinse faiz oranları müşteri özelinde değişiklik gösterebilecek.

Banka ayrıca, kredi faiz oranlarının sigortalı ve sigortasız kredi seçeneklerine göre farklılık gösterebileceğini de belirtiyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni müşteriler, müşteri olma sürecini tamamladıktan sonra 30 gün içerisinde bu krediyi kullanmak zorunda. 30 gün içinde kredi kullanılmazsa, kampanya geçerliliğini yitiriyor.

Öte yandan, 65 yaş üzeri müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacak. QNB Finansbank, piyasa koşulları ve banka politikalarına göre başvuruları reddetme, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve ek bilgi talep etme hakkını saklı tutuyor.


 

Kaynak: Haber Merkezi