Fransa’dan İstanbul’a sakal ekim operasyonu için gelen Mathieu Vigier Latour, beklediği sonuçları alamayınca ağır psikolojik ve fiziksel sorunlar yaşamaya başladı.

Geri döndüğü Fransa’da, iyileşme süreci beklediği gibi gitmeyince hayatı kabusa dönüştü. Ailesi, bu üzücü olay karşısında Türkiye’deki kliniklere ve operasyonları gerçekleştiren kişilere tepki gösterdi.

1300 Euro Karşılığında Sakal Ekimi Yaptırdı

France 3 ve The Telegraph'ın haberine göre Mathieu’nun babası, Türkiye'deki kliniğin Sağlık Bakanlığı onaylı olması nedeniyle güven duyarak yaklaşık 1300 Euro karşılığında operasyon için başvuru yaptı.  Operasyonu onaylanan Mathieu kliniğe gelerek sakal ektirme işlemi gerçekleştirdi.

Mathieu operasyon sonrası yüzündeki şiddetli ağrılardan ve sakalın doğal olmayan görünümünden ciddi rahatsızlık duymaya başladı.

Gediz Elektrik Az Önce Duyurdu! Sadece 1 İlçede Kesinti Var! İşte Manisa Elektrik Kesintisi Listesi... Gediz Elektrik Az Önce Duyurdu! Sadece 1 İlçede Kesinti Var! İşte Manisa Elektrik Kesintisi Listesi...

Şok Eden Gerçek: Sakal Ekimi Yapan Kişi Emlakçıymış

Kendisini takıntılı bir biçimde eleştiren genç, özellikle sakalın altındaki yanma ve ağrı hislerinin katlanılmaz hale geldiğini söylüyordu. Aile, oğlunun araştırmaları sonucunda sakal ekimini gerçekleştiren kişinin aslında bir emlakçı olduğunu öğrenmesiyle şok yaşadı.

Not Bırakarak İntihar Etti: "Sakallarım Kirpi Tüyü Gibi Çıktı"

2 Mart 2024’te İstanbul’da ameliyat olan Mathieu, dört ay boyunca süren ağrılar ve psikolojik bunalımın ardından 9 Haziran’da Paris’teki öğrenci evinde not bırakarak intihar etti.

Mathieu Vigier Latour’un bıraktığı notta, “Sakallarım kirpi tüyü gibi çıktı” ifadeleri yer alması dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi