Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, Çalıklı ve Çamyayla Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, mahallelerin öncelikli hizmet ihtiyaçlarını belirledi. Başkan Daban, mahalle muhtarlarına ve sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞMA

AK Parti’de kongre yaklaşıyor… Dursun Ali Yıldız adaylığını açıkladı AK Parti’de kongre yaklaşıyor… Dursun Ali Yıldız adaylığını açıkladı

Başkan Murat Daban, Çalıklı ve Çamyayla Mahallesi'nde düzenlenen toplantılarda, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Her iki mahallede de halkın öncelikli ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan Daban, bu buluşmaların, mahallelerin gelişimi için önemli adımlar olduğunu vurguladı.

ÖNCELİKLİ HİZMETLERİN BELİRLENMESİ

Toplantılar sırasında, mahalle sakinleri ve muhtarlarla birlikte öncelikli hizmetler belirlendi. Altyapı çalışmaları, yol bakımları, sosyal alanların iyileştirilmesi ve diğer ihtiyaçlar üzerinde duruldu. Başkan Daban, belirlenen hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Başkan Daban, toplantılara ev sahipliği yapan Çalıklı Muhtarı Nihat Akkuş ve Çamyayla Muhtarı Ruhi Öz'e teşekkür etti. Daban, "Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüm üretmek için çalışıyoruz. Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ederim." dedi.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK