Manisa’da yaklaşık 20 gün önce İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı olarak atanan Hayriye Banu Elbirler, göreve gelmesinin ardından oluşturduğu yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı.

Özgür Özel ve Eşi Didem Özel Düğünde Dans Etti Özgür Özel ve Eşi Didem Özel Düğünde Dans Etti

Toplantı öncesi, devir teslim töreni de gerçekleştirildi. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ve Elbirler’in görevi devraldığı eski başkan Himmet Kaplan’ın da hazır bulunduğu törende devir teslim yapıldı.

Törende konuşan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Hayriye Banu Elbirler, “Bu görevi bana layık gören İl Başkanımız Sayın Ali Zafer İksir ve görevi devraldığım Sayın Himmet Kaplan başkanıma gösterdikleri destek ve takdirlerinden dolayı teşekkür ederim. Amacımız partimizin Manisa’daki çıtasını daha da yükseltmek. Biz de bu doğrultuda yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı yürüteceğiz. Himmet Başkanımdan aldığım bayrağı daha da yukarı taşımak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Elbirler, törenin ardından yönetim kurulunu toplayarak istişare yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda, partinin Manisa’da izleyeceği yol haritası masaya yatırıldı. Toplantıda, saha çalışmaları, seçmenlerle birebir temas, eksiklerin yerinde tespit edilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Muhabir: Didem ALTINAY