Asgari ücretle ilgili 7 senaryo… İşte ortaya çıkan rakamlar! Asgari ücretle ilgili 7 senaryo… İşte ortaya çıkan rakamlar!

Altın ve Para Piyasaları uzmanları, altın ve gümüş yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, altın alacaklar için bu haftanın kritik bir dönemeç olduğunu belirterek, yatırımcıların dikkatli olmalarını tavsiye ediyor.

Faiz Kararı Belli Olacak

Bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararının yurt içi piyasalarda belirleyici olacağı ifade ediliyor. Uzmanlar, altın, gümüş ve euro alımları için son fırsatların geldiğini vurguluyor.

Gram altın ve gram gümüş yatırımcıları için bu haftanın büyük önem taşıdığı, dolar karşısında yaşanan düşüşlerin yılın son alım fırsatlarını sunduğu belirtiliyor.

Uzmanlar, ons altının yılın son alım seviyesini bu hafta 2 bin 280 dolar olarak test edebileceğini belirtiyor. Ons altının bu seviyeyi test etmesi durumunda gram altın yatırımcılarının da yılın son alım fırsatını yakalayabileceği ifade ediliyor.

Ons gümüş için de senenin son düşüşlerinin 28,00-28,80 dolar aralığında gerçekleşebileceği ve bu seviyelerin gram gümüş yatırımcıları için son alım fırsatları sunduğu belirtiliyor.

 NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Kaynak: Haber Merkezi