Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkan Adayı Necmi Tengilimoğlu ve yönetim kurulu adayları Dr. Fatih Çam, Aydın Aksu ve Yaşar Koç, Manisa’da, Esra Esigil Akhisar ve Salihli şubelerinde düzenledikleri tanıtım turlarıyla dikkat çekti. Yeni döneme güçlü bir değişim vizyonu kazandırmayı hedefleyen Tengilimoğlu, emekli astsubayların sosyal haklarını genişleten projelerle güçlü bir TEMAD yaratma sözü verdi.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 11.39.29

Manisa’daki Büyük Çıkış

Tengilimoğlu ve ekibinin tanıtım turlarının ilk durağı Manisa TEMAD Şubesi oldu. Şube Başkanı Mustafa Çınarlı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıda, TEMAD’ın geleceğine dair kısa, orta ve uzun vadeli projeler emekli astsubaylarla paylaşıldı. Katılımcıların değişim taleplerini olumlu karşılayan Tengilimoğlu, TEMAD’ı yeni dönemde daha güçlü ve etkin bir yapıya dönüştürme sözü verdi.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 11.39.31

Akhisar ve Salihli’de Yoğun İlgi

Akhisar’da Cemil Gündüz, Salihli’de ise Ali Bayın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmalarda Tengilimoğlu ve ekibi yoğun ilgiyle karşılandı. Her iki şubede de emekli astsubayların beklentilerini dinleyen Tengilimoğlu, TEMAD üyelerinin sesini daha güçlü duyurmak adına hazırladıkları projeleri detaylı bir şekilde sundu. Toplantıya katılan üyeler, kendilerini güçlü bir şekilde temsil edecek bir yönetim talebinde bulunduklarını belirterek Tengilimoğlu ve ekibine tam destek verdiklerini ifade ettiler.

Gelecek İçin Umut Veren Projeler

Manisa ve çevresindeki şubelerde yapılan bu buluşmalar, TEMAD üyelerine değişimin güçlü sinyallerini verdi. Tengilimoğlu ve ekibinin projeleri, üyelerin ekonomik ve sosyal haklarının korunmasından temsil gücünün artırılmasına kadar geniş bir yelpazede yenilikçi çözümler içeriyor. Ziyaretlerin Balıkesir, Bandırma, Erdek, Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Çanakkale ve Gelibolu şubelerinde de devam edeceği açıklandı.

Akhisarspor’un suyu ve elektriği kesildi… Belediyeye tepkiler çığ gibi! Akhisarspor’un suyu ve elektriği kesildi… Belediyeye tepkiler çığ gibi!

TEMAD’a Güçlü Bir Gelecek Sözü

Necmi Tengilimoğlu ve ekibi, TEMAD’ın geleceği için güçlü bir yönetim vizyonu sunarak üyelerden destek talebinde bulundu.

Muhabir: Özkan ÇELİK