Manisa’da zeytin toplama yevmiyeleri belli oldu Manisa’da zeytin toplama yevmiyeleri belli oldu

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), 148 mühendis, 8 kimyager ve 5 denetçi yardımcısı olmak üzere toplam 161 personel alımı için ilan yayımladı. Adaylar, başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirebilecek.

Türk Standartları Enstitüsü, resmi web sitesinde yayımlanan duyuruda, 161 personel alımı için detayları açıkladı. Alım yapılacak pozisyonlar arasında 148 mühendis, 8 kimyager ve 5 denetçi yardımcısı yer alıyor. Bu alımlar, Enstitü’nün merkez ve taşra teşkilatında gerçekleştirilecek.

Başvuru Süreci: Adayların, başvurularını Kariyer Kapısı ve Türk Standartları Enstitüsü'nün resmi web sitesi üzerinden yapmaları gerekecek. İlanın yayınlanmasının ardından, başvurular 21 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 31 Ekim 2024 tarihinde, saat 23:59:59’a kadar devam edecek.

Başvuru yapacak adaylar, e-Devlet üzerinden Türk Standartları Enstitüsü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı portalına (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) giriş yaparak, istenilen belgeleri sisteme yüklemek suretiyle başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Daha fazla bilgi için Resmi Gazete'de yayımlanan ilan metnine göz atılabilir: Resmi Gazete İlanı.

 

Kaynak: Haber Merkezi